Over Ons

Turijnmagazijn is een onderdeel van Delenkorf.

Welkom bij Turijnmagazijn, de nieuwe en verbeterde webshop van het team achter Delenkorf! We zijn verheugd om u een frisse online winkelervaring te bieden, met een nieuwe naam en een moderne uitstraling. 

Delenkorf is het bedrijf van Raymond Bosch. Raymond heeft in de afgelopen 15 jaar vrijwel uitsluitend Italiaanse automobielen gereden, met een rijke historie aan Lancia in zijn wagenpark, maar ook Fiat en Alfa Romeo hebben een plekje in zijn autohart en garage gehad. Raymond besteedt slechts een klein deel van zijn tijd aan Delenkorf, hij heeft ernaast een reguliere baan. De telefonische bereikbaarheid van Delenkorf is daardoor niet constant, contact opnemen per mail is daardoor meestal het beste.

“Als amateur-sleutelaar ervaar ik al jaren problemen om aan aan betaalbare en makkelijk verkrijgbare gebruikte en nieuwe auto-onderdelen voor Italiaanse auto’s van tussen 1985 en 2005 te komen. Het aanbod is vaak zeer beperkt, en erg kostbaar. Met name voor Lancia is het online aanbod erg beperkt. Vanuit dat gemis ben ik Delenkorf begonnen.”

– Raymond Bosch

Vragen? neem contact op!