Lancia Delta Integrale portiergreep reparatie

Iedere Lancia Delta 1 met chassiscode 831 is voorzien van een deurklink met een zwak ontwerp. De portiergreep bestaat uit een kunststof achterplaat waarin een metalen hevel de overdracht van het ‘open’ commando doorgeeft aan het mechanische portierslot. Het zwakke deel van de constructie zit in het greepje waarmee de handbeweging overgebracht wordt op de metalen hevel. Dat greepje bestaat uit twee delen, een plastic basis met daaromheen een dun plaatje aluminium, puur voor de afwerking. Bij de reguliere Delta’s is dat een chroom/gepolijst aluminium uitvoering, en de Integrale’s is het aluminium voorzien van een zwarte laklaag.

Na verloop van tijd droogt het kunststof uit en kan de handbeweging niet meer goed overbrengen op de hevel. De ene keer breekt het plastic deel af, een andere keer lubbert de passing uit en komt er geen beweging meer in de hevel.

Gelukkig is er een goede oplossing verkrijgbaar in onze shop.

In onderstaande productvideo zie je een paar voorbeelden van gebroken greepjes en wordt uitgelegd hoe ons reparatiedeel gemonteerd kan worden.

Logischerwijs is het aan te bevelen een set van 4 stuks te bestellen omwille van de uniforme look van de handgrepen.

Je treft het product hier:
RG00100001 portiergreep reparatiedeel