Lancia Ypsilon olifant logo reparatie

De Lancia Ypsilon chassiscode 840 met bouwjaren tussen 1995 en 2000 kent een Elefantino Rosso (rood) en een Elefantino Blu (blauw). Deze uitvoeringen zijn op de B-pilaar op de flanken voorzien van een blauwe of rode olifant. Zoals zoveel van de Lancia badges heeft dit type logo last van verwering en uiteindelijk komt er water tussen het chromen contour met achterplaat en het gekleurde deel binnenin.

Voor zowel de rode als de blauwe uitvoering hebben we een mooie oplossing ontwikkeld samen met 1 van onze leveranciers. Het reparatiedeel betreft een rood of blauw olifantje dat precies is de oorspronkelijke chromen contour past.

Bewaar dus het oude logo, haal alle resten van het oude gekleurde deel er uit en zorg dat de ondergrond van het chromen deel zonder oneffenheden en helemaal schoon en vetvrij is. Dan kan het reparatiedeel gewoon als een sticker opgeplakt worden in de uitsparing.

Het vervangende deel is met een andere techniek geproduceerd en zal veel minder snel last krijgen van verwering door zon of water. Zo gaat het logo weer jaren mee en heeft zijn oude uitstraling weer terug!